2010. november 25., csütörtök

Bruschetta,mert összejött végre a JOGOSÍTVÁNYOM!!!!!

      Nem is tudom,hogy hol kezdjem. Először is: Elnézést kérek Mindenkitől,amiért ilyen sokat kellett rám várni,és amit nagyon köszönök,hogy nem felejtettetek el,és vártátok,hogy újra írjak.

Próbálom elmesélni mi is történt velem .

      Vettem sorozatban a plusz vezetési órákat,illetve a vizsgákat.2x buktam meg  városin,és 3x-ra szerintem már stílusos szánalomból engedett át a vizsgáztató,mivel látta,hogy mennyire sokat költöttem már erre az egész hülyeségre,és 25 percet kellett vezetnem a Városban,és nem volt semmi extra feladat,mindig csak egyenesen mentem,nem voltak csak lámpák és gyalogosok.

    Na és így történt az,hogy alulírott, Gáspár Renáta,november 18-án , sikeres vezetői vizsgát tett. Így már hamarosan vezethetek igazi forgalomban is,teljesen egyedül.




    A vezetés,és a munka teljesen kitöltötte az összes szabadidőmet,így nem is lett volna időm bármit is sütni-főzni. De ma véletlen előbb értem haza,és gyorsan ebédre készítettem magamnak ezt a finom paradicsomos bruschetta-t,és annyira szép lett,és persze finom,hogy megragadtam az alkalmat,és lefotóztam és azonnal töltöttem fel facebookra,hogy megmutassam nem tüntem el teljesen.

    Ezt akkor szoktam csinálni,mikor nincs sok időm,viszont valami finomat és meleget szeretnék enni. Reggelire is simán összedobom,és akkor tuti jól indul az egész nap. Az a jó benne,hogy nem kell feltétlen friss kenyér hozzá,így ha már nincs kedvünk a tegnapi,már nem puhához,akkor pont jó lesz nekünk,hogy elkészítsük  belőle.

   Bevajazom,vagy olívázom mindkét oldalát,és egy teflonos sütőben megsütöm,amíg ilyen szép barna nem lesz.
Ameddig sülnek  a kenyerek,addig összevágom a paradicsomokat kisebb kockákra.Meglocsolom kis olajjal,és vágok hozzá bazsalikomot,oregánót,és  jöhet még egy pici só.Bors nem,mert azt nagyon nem szeretem.

     Mikor már szépen megsültek a kenyerek,akkor szétdörzsölök?? nem tudom ez a helyes szó-e,de egy fokhagymával lehet inkább,bedörzsölöm az oldalait és miután nem sülnek már a kenyerek,kicsit átforrósítom a paradicsomokat.Nem szoktam sokáig sütni,mert akkor már nagyon puha lesz,és ez pont akkor jó,ha forró,viszont nem  kezdett még el szétcsúszni.Tudom nem túl szakszerű,de értitek :)

    És tádámm.Kész! Remek, megint éhes lettem,és mehetek valamit enni, 22:21-kor,mert ha nem eszem valamit,akkor rosszul tudok lenni. És azt senki nem szeretné.....
következőben elmesélem,hogy nem vettem észre már MEGINT egy kamiont,de most a vizsgán:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése